با سرسختي، موانع را پشت سر بگذارید
انسان گاهي ميتواند با سرسختي، سختيها را کمرنگ کند. سختی ها و موانع پیش روی شما کدام یک از اینها هستند.
1- سن بالا: چه کسی گفته است که شما با سن بالا دیگر شانس قبولی ندارید؟ جالب است بدانید میانگین سنی شرکت کنندگان آزمون دکتری بالای 30 سال است.
2- فاصله گرفتن از دوره تحصیل : این بهانه هم به هیچ وجه نمی تواند مانع قبولی شما در آزمون دکتری شود چرا که بسیاری از رقبای شما نیز چنین وضعیتی دارند. جالب است بدانید با چند روز انجام دادن یک کار این کار به عادتهای شما تبدیل خواهد شد. لذا سختی کار همان چند روز اول است. کافی است مقاومت کنید و بعد نتیجه را ببینید. شگفت انگیز است.
3- من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد یا پیام نور هستم لذا در کنکور سراسری قبول نخواهم شد: مطمئن باشید این شایعه را برخی رقبای شما راه انداخته اند تا شما را دلسرد کنند. برای رد کردن این جمله کافی است سری به یکی از دانشگاههای محل زندگی خود بزنید و ببینید بیشتر ورودی های دکتری دانشگاهها فارغ التحصیلان دانشگاه ازاد و پیام نور هستد نه سراسری ها.
4- من فارغ التحصیل دانشگاه دیگری هستم لذا این دانشگاه مرا در مصاحبه رد خواهد کرد.:
دقت کنید که با سختگیری های وزارت علوم در سالهای اخیر کافی است رزومه خوبی ارائه دهید. این رزومه خوب مانع همه اقداماتی چون پارتی بازی و ... خواهد شد. پس انرژی خود را روی مطالعه از یک طرف و تقویت رزومه تان از طرف دیگر بکنید. شانس قبولی شما بدین شکل 100 درصد افزایش خواهد یافت.
5- بهانه هایی چون : من متاهلم یا من مشغله های کاری بسیاری دارم لذا شانس قبولی ام کمتر است:
این مسئله هم با توجه به اینکه بسیاری از رقبا چنین وضعیتی دارند چندان تعیین کننده نیست. دقت کنید که شما در ازمون دکتری شرکت می کنید نه در ازمون کارشناسی. پس نگران نباشید. با توجه به شرایط اقتصادی موجود,بر خلاف سالهای گذشته بسیاری از افراد به این نتیجه رسیده اند که فقط با درس خواندن صرف نمیتوان زندگی کرد و در کنار درس باید کار هم کرد اگر چه پاره وقت. پس ناامید نشوید.