وب سایت رسمی بنیـــاد آموزشی پژوهشی سامـــا

(دارای شناسنامه واحد فرهنگی 100530 و نماد اعتماد رسانه برخط از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

مشاوره آزمون دکتری سراسری و آزاد 1402-1403

برای دریافت مشاوره آزمون دکتری در خبرنامه ساما عضو شوید. لطفا دقیقا موبایل و ایمیل و رشته تان و اینکه به مشاوره در چه زمینه ای از آزمون دکتری نیاز دارید را بنویسید.

سبد خرید شما

در حال حاضر سبد خريد شما خالي مي باشد
در صورت کليک بروي دکمه اضافه به سبد خريد هر کالا، کالاي مورد نظر به اين قسمت اضافه مي گردد

جستجو

فراموشي يا حس فراموشي


فراموشي يا حس فراموشي


شايد بارها براي‌تان پيش آمده باشد که مطلبي را چندين بار بخوانيد اما احساس کنيد که باز هم آن را فرانگرفته‌ايد يا اين‌که با جلو رفتن چند صفحه، پيش خود فکر کنيد که صفحات گذشته را فراموش کرده‌ايد. برای داوطلب ازمون دکتری اين احساس به دنبال خود، نگراني به همراه مي‌آورد و اگر بخواهد دوباره مطالعه را از ابتدا آغاز کند، علاوه بر صرف زمان زياد، به ساير درس‌ها نخواهد رسيد و درنهايت ممکن است دچار حس نااميدي شود و اين اتفاقات را به ضريب هوشي خود ربط دهد. حس فراموشي با خودِ فراموشي کاملاً متفاوت است. فراموشي عبارت است از «از ياد بردن نکات کليدي درس و عدم توانايي بازگو کردن مطالب» اما حس فراموشي، فرايندي است که طي آن شخص به نوعي احساس تلقين دچار مي‌شود و اشتباهاً فکر مي‌کند که مطلب را از ياد برده است. در اين موارد به شما پيشنهاد مي‌کنيم که موارد زير را انجام دهيد:
1. هر وقت دچار اين حس شديد، حدود 10 دقيقه به ذهنتان استراحت دهيد تا آرامش لازم را به دست آوريد.
2. از قسمتي که احساس مي‌کنيد آن را فراموش کرده‌ايد، پاراگرافي را به طور تصادفي انتخاب کنيد و بدون آن‌که به جملاتش نگاه کنيد، آن قسمت را براي خودتان توضيح دهيد، سپس گفته‌هاي‌تان را با متن کتاب مقايسه کنيد. اگر درست بودند، بدانيد که در مورد ساير پاراگراف‌ها نيز وضع به همين صورت است.
3. پس از تمام کردن هر درس، حداقل 10 تا 15 تست بزنید تا روي مطلب تسلط يابيد.
4. درنهايت اگر قسمتي بود که يادآوري‌اش کمي براي‌تان دشوار بود، آن را روي کاغذ بياوريد و در پايان مطالعه مجدداً آن را مرور کنيد.


دریافت رایگان منابع آزمون دکترای آزاد و سراسری

منوی موبایل