1-لطفا خــــودتان را معرفی کرده و توضیحاتـــي در مورد رشته، معدل و محل قبولی تان ارائه فرمائيد. (میتوانید از حروف اختصاری یا اسم مستعار برای معرفی خود استفاده نمائید.)
ناصر جعفربگلو من در رشته جغرافيايي طبيعي –گرايش اقليم شناسي (مخاطرات آب وهوايي) دانشگاه تبريز پذيرفته شدم يكي از مواردي كه در موفقيت من در آزمون دكتري بسيار كمك كرد بنياد ساما بود وبا خريد سوالات آزمون و پاسخ تشريحي آن و معرفي منابع در اين سوالات باعث شد من منابع آزمون را بشناسم و با برنامه ريزي درست در آزمون موفق بشوم رتبه من در بين 768نفر شركت كننده رتبه 84 بود وافراد مجاز به انتخاب رشته 142 نفر بودند و نمره كل من 5886 بود.
2- از چه زماني مطالعه براي كنكور دکتری را بهطور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
من از مهرماه سال گذشته روزي تقريبا 3ساعت بطور مرتب مطالعه مي كردم.
3-در صورت مطالعه بسته های بنیاد ساما، میزان تاثيرگذاري و كيفيت بسته های درسی و برنامه ریزی بنیاد ساما را در موفقیت خود تا چه حد ميدانيد؟
من از توصيه هاي ارزشمند اين بنياددر مصاحبه و انتخاب رشته استفاده كردم.
4-بنظر شما كدام ويژگي، بنیاد ساما را از ديگر موسسات متمايز ميكند؟
پاسخ تشريحي بهمراه منابع تك تك سوالات و اطلاع رساني دقيق از شروع ثبت نام تا مرحله قبولي.
5-به نظر شما تفاوت هاي اصلي آزمون کارشناسی ارشد و آزمون دکتری در چیست؟
در آزمون كارشناسي ارشد تنها نمره علمي ملاك است اما در مقطع دكتري 50% اختصاص به نمره علمي دارد و مصاحبه و فعاليتهاي علمي فرد نيز در قبولي تاثير مستقيم دارد.
6-از چه زمانی و چگونه رزومه خود را برای جلسه مصاحبه دکتری تقویت کردید؟
از زمانيكه آزمون علمي را دادم بدنبال تقويت روزمه خود بودم.
7-به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور دکتری دارید؟
توصيه من به افراديكه قصد شركت در آزمن دكتري را دارند اينست كه حتما سوالات آزمون سال هاي گذشته را تهيه كنند و من بنيا ساما را توصيه مي كنم و ديگر اينكه از الان به فكر ارايه مقاله علمي وشركت در همايش هاي و كنفرانس هاي علمي باشند.