۲۳ درصد داوطلبان مجاز انتخاب رشته نکردند
دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان در روزهای سوم تا هشتم اردیبهشت ماه ۹۳ نسبت به انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۹۳ اقدام کردند.
وی افزود: ۴۹ هزار ۳۵۰ نفر در این دوره از آزمون مجاز شده اند که ۳۸ هزار نفر از آنها نسبت به انتخاب رشته اقدام کردند.
توکلی خاطرنشان کرد: معرفی داوطلبان به دانشگاه ها از ۲۵ اردیبهشت ماه آغاز می شود و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و مصاحبه داوطلبان آزمون به مدت ۳۷ روز کاری انجام می گیرد.
نتایج آزمون دکتری ۹۳ در ۱۰ شهریورماه اعلام می شود.
تحلیل بنیاد ساماروی این خبر:
این خبر می تواند بسیار خبر خوبی باشد برای آنها که نترسیدند و علیرغم رتبه نه چندان مناسب شان ، انتخاب رشته شان را انجام دادند.
بنیاد ساما نیز در 1930 مورد انتخاب رشته ای که امسال ارائه نمود این نکته را موکدا به داوطلبان گرامی توصیه نموده بود که رتبه شما نشانگر شانس قبولی شما نیست.
علیرغم اطلاعات غلطی که برخی از سایتها در این روزها دادند،از جمله ضرایب دعوت به مصاحبه در دوره های روزانه و نوبت دوم ، یا اطلاعات غلطی در خصوص نحوه دعوت به مصاحبه، کیفیت رزومه داوطلبان،شهرهای مورد انتخاب و ... باید به استحضار برسانیم که مطابق پیش بینی های ما تعداد افرادی که امسال انتخاب رشته نکردند نسبت به سال قبل رشد داشته است. بگونه ای که سال قبل 18 درصد از داوطلبین انتخاب رشته نکرده بودند در حالی که امسال این عدد به 23 درصد رسیده است.
این خبر از سوی دیگر نیز می تواند مثبت تلقی شود چرا که احتمال خالی ماندن بسیاری از صندلی های دوره های نوبت دوم و پردیس افزایش می یابد و این می تواند موید این نکته باشد که داوطلبین پذیرفته نشده حتما باید در ماههای آینده اخبار را رصد کنند و منتظر اعلام تکمیل ظرفیت سازمان سنجش باشند. تحلیل شما از این خبر چیست؟
