داوطلبین آزمون دکتری به شما تبريك مي گوييم كه براي عمر خود ارزش قائل هستيد و براي استفاده مناسب تر و بهتر از زمان خود، از تجربه و تخصص ديگران بهره مند مي گرديد و با برنامه ریزی ویژه ی آزمون دکتری میخواهید به قله موفقیت دست پیدا کنید. دوستان، آن چه قبل از هر چيز در انجام كارها مهم است، عزم و اراده جدي است.
برنامه ریزی کنکور دکتری در صورتي نتيجهبخش است كه شما با ارادهاي قوي به انجام آن پايبند باشيد و براي اين كار لازم است هدف و انگيزه قوي داشته باشيد(برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انگیزه های قبولی آزمون دکترا کلیک کنید).
دریافت برنامه ریزی یک ماهه ۱۴۰۲ انحصاری(باتوجه به شرایط زندگی شما) درآزمون دکتری(برنامه ریزی دقیق روزانه بهمراه پشتیبانی کامل درواتس اپ درقالب پاسخ به سوالات شمادرخصوص نحوه مطالعه وتست زنی وغیره) |
داشتن هدف و انگيزه براي به ثمر رسيدن هر كاري لازم و ضروري است حتي براي زندگي و خصوصا براي برنامه درسی آزمون دکتری بسیار اهمیت دارد. در واقع داشتن هدف در آزمون دکتری سبب ايجاد انگيزه در داوطلبین مي گردد و انگيزه نيز موتور محرك انسان براي پيشرفت و موفقيت مي باشد.
1- انتخاب هدف: اولين و مهمترين كار اين است كه با تفكر و مشورت با كارشناسان, هدف يا اهدافي را براي خود در نظر بگيريد. سعي كنيد در كنار اهداف اصلي و بلند مدت هدفهاي كوچكتر و زود بازده هم داشته باشيد و برای برنامه درسی آزمون دکتری به خوبی هدف گذاری کنید. به عنوان نمونه ممكن است هدف اصلي کسب رتبه برتر و قبولی در آزمون دکتری باشد اما در طول اين هدف اصلي مي توانيد هدفهاي جزئي تري هم داشته باشيد و در برنامه ریزی ویژه ی آزمون دکتری خود این اهداف را جای دهید. مانند: اماده کردن رزومه برای مصاحبه دکتری ، مقالات متعدد ، تالیف کتاب و کنفرانس ها .(مطالعه رزومه نويسي حرفه ايفراموش نشود)
2- ايجاد شوق: براي كسب آگاهي از آينده علمي و كاري خود و همچنين درك فوائد و خوبيهاي آن و نيز پيدا كردن شوق و اشتياق , با اساتيد و افراد موفق و پيشرو مصاحبت و رابطه داشته باشيد و از آنها مشورت هايي در زمينه هاي مورد علاقه تان خصوصا يافتن راه هاي موفقيت در آزمون دکتری و برنامه درسی آزمون دکتری بخواهيد.
3- تلقين مثبت: از تلقين اين فكر كه «من روحيه مطالعه و كار ندارم» و يا هر فكر منفي ديگر اجتناب كنيد بلكه به جاي آن به خود آنچه را به عنوان هدف انتخاب نموده ايد را تلقين كنيد، مثلا به خود بگوييد كه مي توانم با موفقيت تحصيلاتم را به پايان برسانم و انشاءالله فردي مؤثر خواهم بود.
4.انعطاف پذيري: روحيه انعطاف پذيري را در خود تقويت كنيد . يعني در عين حال كه بايد فردي منظم و دقيق باشيد و كارهاي خود را بر اساس برنامه درسی آزمون دکتری انجام دهيد همواره به اين نكته توجه كنيد كه همه شرايط و زواياي كار در ميدان ديد وشناخت ما نيست .
5.بازخورد گرفتن و بررسي برنامه: پس از اجرا به ارزيابى فعاليتهاى انجام شده بپردازيد تا ميزان دسترسى به اهداف مشخص شود و ميزان عدم موفقيت در رسيدن به برنامه را نيز معلوم نماييد. اين مرحله كه تحت عنوان بازخورد ناميده مىشود، فرصتى به شما میبخشد تا بتوانيد عوامل ناكامى احتمالى را نيز بشناسيد و از بروز مجدد آن در برنامه مورد نظر پيشگيرى نماييد(برای مطالعه نکات کلیدی یک برنامه ریزی عالی برای درس خواندن کلیک کنید)
دسترسی به منابع درسی ، سئوالات و پاسخهای تشریحی آزمون دکتری
براي افزايش سطح انگيزه راهكارهاي زير را عملي سازيد:دسترسی به منابع درسی ، سئوالات و پاسخهای تشریحی آزمون دکتری
بسیاری از داوطلبان آزمون دکتری با مشغله های فراوان و با هدف قبولی در این ازمون وارد مسیر پر پیچ و خم آزمون دکتری می شوند اما به دلایلی همچون:
- تنبلی
- عدم آشنایی با سرفصلهای ازمون دکتری
- مشغله های متعدد همانند کارمندی،تاهل،دارا بودن فرزند و ...
- نبود انگیزه لازم برای طی ادامه مسیر
- نداشتن برنامه ریزی هدفمند
- عدم توانایی در برقراری تعادل بین مطالعه و کار و زندگی دچار مشکل می شوند.
لذا بنیاد ساما بر آن شد با انجام برنامه ریزی هدفمند براساس زمان بندی منحصر به فرد هر یک از داوطلبان آزمون دکتری یاری گر شما در این مسیر نه چندان سهل باشد.
راه حل پیشنهادی بنیاد ساما انجام برنامه ریزی پیوسته و مستمر می باشد.با یک برنامه ریزی درست شما نیز لذت موفقیت در آزمون دکتری را خواهید چشید.
برنامه ریزی برای قبولی در ازمون دکتری اصول و شرایط خاص خود را دارد البته لازم به ذکر است که با اهمیت تر از برنامه ریزی برای رسیدن به موفقیت، اجرا کردن برنامه است.
در برنامه ریزی، شما باید روشن کنید چه ساعت هایی برای درس خواندن در طول روز میتوانید اختصاص دهید
تعداد زیادی از داوطلبان کنکور دکتری برای شروع برنامه ریزی مشکل دارند و مشکل آنها این است که نمی دانند برنامه ریزی را از کجا شروع کنند.
قدم اول مشخص کردن زمان مطالعه و تهیه منابع ازمون است که به ما کمک میکند پیکره اصلی برنامه را سامان دهیم تا بتوانیم در کنکور دکتری امسال قبول شویم.
قدم اول مشخص کردن زمان مطالعه و تهیه منابع ازمون است که به ما کمک میکند پیکره اصلی برنامه را سامان دهیم تا بتوانیم در کنکور دکتری امسال قبول شویم.
دریافت برنامه ریزی یک ماهه انحصاری(با توجه به شرایط زندگی شما) در آزمون دکتری(برنامه ریزی دقیق روزانه بهمراه پشتیبانی کامل درواتس اپ درقالب پاسخ به سوالات شمادرخصوص نحوه مطالعه وتست زنی وغیره) |
پشتیبانی بنیاد آموزشی پژوهشی ساما
مجری تخصصی منابع آزمون دکتری سراسری و آزاد
پاسخ به کلیه سوالات و ابهامات شما در مورد آزمون دکتری
از طریق واتس آپ، اینستاگرام و تلگرام 09375308900
مجری تخصصی منابع آزمون دکتری سراسری و آزاد
پاسخ به کلیه سوالات و ابهامات شما در مورد آزمون دکتری
از طریق واتس آپ، اینستاگرام و تلگرام 09375308900